Nieuws

Efteling Express

Reis alleen met het OV als dit niet anders kan

Laatste update: dinsdag 7 juli 2020 10:00

De Efteling is weer open. Houd bij het reizen met het openbaar vervoer rekening met de landelijke richtlijnen en reis zoveel mogelijk buiten de spits. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. 

Tickets Efteling Express

OV-chipkaart & Ritkaarten

Met de Efteling Express reis je natuurlijk gewoon met je OV-chipkaart. Heb je deze niet dan is er ook een ritkaart (€ 4,24) of dalurendagkaart (€ 6,63) bij de chauffeur te koop. Dit kan alleen worden betaald met pin.

Combitickets vervoer en entree Efteling

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vindt NS het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Hun aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel.

Naar de Efteling met het OV

De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 maar liefst 6x per uur naar de Efteling.

Overnacht je in het Efteling Hotel? Bussen 300 en 301 stoppen vlakbij. Stap uit bij bushalte Horst. Bosrijkgasten kunnen buslijn 300, 301, 800 en 801 naar de hoofdentree van de Efteling nemen; vandaaruit is het een paar minuten lopen naar Efteling Bosrijk.

Aansluiting op de Intercitytrein

De Efteling Express is voor iedereen toegankelijk, of je nu uit Tilburg of 's-Hertogenbosch komt of uit de rest van Nederland of België. De busreis is goed te combineren met o.a. de Intercitytrein die een directe verbinding biedt tussen Amsterdam, Rotterdam, Breda, Antwerpen, Mechelen en Brussel.

Beeld: de Efteling & Arriva

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)