Prijzen & abonnementen

Noord-Brabant

Abonnementen in Noord-Brabant

Reis je regelmatig met de bussen in Noord-Brabant, dan kan het Brabant Altijd Vrij of het Brabant Jeugd Maandabonnement voordelig zijn. Het zijn producten op de OV-chipkaart.

Naam Brabant Altijd Vrij
Geldigheid

Het abonnement geeft vrij reisrecht in het Brabantse stads- en streekvervoer. Het abonnement is ook geldig op Arriva/Breng-buslijn 99 (Nijmegen-Grave) en Arriva-buslijn 82 (Limburg: Gennep – Venray).

Niet geldig op lijn 165/166 (Gelderland: Den Bosch – Druten) van Arriva. Bij andere regionale busvervoerders: Connexxion, Breng, Qbuzz (U-OV) en De Lijn. Op Nachtnetlijnen en Transferiumbussen.

Waar te koop? Via de webwinkel van Arriva.
Prijzen 2020

Per maand: € 131,01

Per jaar: € 1.310,14

 

Naam Brabant Jeugd Maandabonnement
Geldigheid

In de bussen van Hermes en Arriva in Noord-Brbant voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. in de regio Eindhoven (Zuidoost Brabant), in de provincie Noord-Brabant en op buslijn 99 Uden-Nijmegen van Arriva/Breng.

Niet geldig in nachtnetlijnen en transferiumbussen en in bussen van Arriva uit Gelderland.

Waar te koop? Via de webwinkel van Arriva en Connexxion.
Prijzen 2020

Per maand € 98,55

 

Naam Dalkorting Noord-Brabant
Geldigheid

40% korting in de bussen van Hermes en Arriva in Noord-Brabant. Geldig in de daluren op werkdagen na 9.00 uur, in het weekend en feestdagen de hele dag. In de Breng-bus lijn 99 alleen geldig tussen Uden en Reek, Rijksweg. In de Arriva-bussen geldig op het hele traject van Uden naar Nijmegen. Niet geldig in nachtbussen en transferiumbussen.

Waar te koop? Via de webwinkel van Arriva, Connexxion

Prijzen

2020

Per jaar in 2019: € 13,15